ERINDRINGSREJSEN

I bogen følger man Peter Jørgensen Bladt fra Lysabild til Vestfronten i 1918 - på nogenlunde samme rute, som rejsedeltagerne fulgte. Der er tale om barsk fortælling om de blodige spor, der blev trukket ind gennem Belgien og til Nordfrankrig.

Læseren tages med på en rejse til mange af Vestfrontens erindringssteder og får baggrunden for det som skete for godt 100 år siden, fortalt af de fire guider fra 100helte.dk.  

Mange af rejsedeltagerne var efterkommere af krigsdeltagere og faldne fra Als og Sønderjylland, som med denne rejse mindedes og viste respekt for de unge mænd, som satte livet til i en sag, der ikke var deres. 

En af rejsedeltagerne, tidligere lektor på Forsvarsakademiet Henning Duus, sætter i et afsluttende afsnit den lokale historie ind til et større perspektiv. 

Bogen koster 120 kr. og leveres uden beregning på Sydals og Kegnæs og i Sønderborg. 

Ønsker man bogen tilsendt tillægges 60 kr. i porto til Post Danmark, idet er vedlægges en faktura som kan betales via bankoverførelse eller mobil pay.

Bogbestilling: "Erindringsrejsen 2018"

Jeg bestiller hermed et eksemplar af "Erindringsrejsen 2018" til 120 kr., incl. moms + 60 kr. ved portoforsendelse. Ved leveringen vedlægges regning. Ønsker du mere end et eksemplar, skal det noteres i "bemærkninger."